Основний розділ
- Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?Приготування Традиційного Бальзамічного Оцту з Модени проходить в три етапи: етап підготовки вивареного (увареного) мустьє; етап спиртової та оцтової ферментації, і процес дозрівання і старіння.Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?
- Як оливки стають оливковою олієюНа перший погляд оливкова олія це просто вичавлений "сік" оливок. Але насправді, щоб отримати олію високої якості, слід дотримуватися високих стандартів на всіх етапах. Докладніше в статті.Як оливки стають оливковою олією
- Итальянский салат. РецептСалаты с макаронами, а правильнее было бы сказать, «салаты с пастой» очень удобны и дают большой простор для кулинарной фантазии.Итальянский салат. Рецепт
- Пармезан - король італійських сирівПоходження Пармеджано РеджианоПармезан - король італійських сирів
- Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип третій: "Мінімальний перелік інгредієнтів"Чому важливо використовувати мінімум інгредієнтів. Думка Casa Rinaldi.Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип третій: "Мінімальний перелік інгредієнтів"
- Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип другий: "Якість продукції"Продовжуємо знайомити вас з принципами, на яких базується торгова марка Casa Rinaldi. Цей основоположний принцип, що пронизує весь цикл виробництва, тому один з найбільш важливих.Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип другий: "Якість продукції"
- Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип перший: "Справжні італійські продукти"Давайте детальніше поглянемо на ключові фактори, які гарантують успіх продукції Casa Rinaldi, і забезпечили популярність бренду в більш ніж 100 країнах світу.Декларація Високої Якості Casa Rinaldi. Принцип перший: "Справжні італійські продукти"
- Чи є насправді різниця між консервованими помідорами?Два шеф-кухаря проводять дегустацію томатів Casa Rinaldi і пояснюють чому вони краще інших томатів.Чи є насправді різниця між консервованими помідорами?
- Приготування ПармезануФотозвіт з сироварні, де століттями виготовляється король сирів - Пармеджано РеджаноПриготування Пармезану