Італійські кулінарні традиції, найбільш відомі й шановані в усьому світі, є результатом об'єднання великих і маленьких секретів виробництва і бізнес принципів (вибір сировини, оригінальні рецептури, технологічні інновації, професіоналізм), які роблять справжні італійські продукти унікальними і неповторними. Alis S. r.l. це італійська компанія, власник міжнародного бренду "Casa Rinaldi", для якого якість є ключовим чинником, який гарантує виняткові стандарти своєї продукції.
Давайте детальніше поглянемо на ключові фактори, які гарантують успіх продукції Casa Rinaldi, і забезпечили популярність бренду в більш ніж 100 країнах світу.
Принцип 1 "Справжні італійські продукти".
Як і дизайнерські речі, продукти харчування також мають підписом автора, і досконалість продукції Casa Rinaldi це просто результат відбору кращих італійських кулінарних традицій у поєднанні з контролем якості на всіх рівнях, від сировини до готового продукту, що дозволяє задовольнити найвимогливіших покупців, які шукають італійські продукти вищої і найвищої якості.- Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?Приготування Традиційного Бальзамічного Оцту з Модени проходить в три етапи: етап підготовки вивареного (увареного) мустьє; етап спиртової та оцтової ферментації, і процес дозрівання і старіння.Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?
- Як оливки стають оливковою олієюНа перший погляд оливкова олія це просто вичавлений "сік" оливок. Але насправді, щоб отримати олію високої якості, слід дотримуватися високих стандартів на всіх етапах. Докладніше в статті.Як оливки стають оливковою олією