Продовжуємо знайомити вас з принципами, на яких базується торгова марка Casa Rinaldi. Цей основоположний принцип, що пронизує весь цикл виробництва, тому один з найбільш важливих.
Чудова якість гарантується ретельним, скрупульозним вибором виробників, які проходять регулярні перевірки, і вибором технологій, здатних зберегти всі поживні характеристики продукції і свіжість використовуваного сировини. Все це, в поєднанні з найкоротшим часом, що витрачається на закупівлю, зберігання і відвантаження, дозволяє запропонувати покупцям справжні продукти з тривалим терміном зберігання.
- Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?Приготування Традиційного Бальзамічного Оцту з Модени проходить в три етапи: етап підготовки вивареного (увареного) мустьє; етап спиртової та оцтової ферментації, і процес дозрівання і старіння.Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?
- Як оливки стають оливковою олієюНа перший погляд оливкова олія це просто вичавлений "сік" оливок. Але насправді, щоб отримати олію високої якості, слід дотримуватися високих стандартів на всіх етапах. Докладніше в статті.Як оливки стають оливковою олією