Одного разу шеф-кухар Нью-Йоркського ресторану Marcello провів невелику дегустацію з Паскуале, який непогано розбирається в якості томатних соусів... він не тільки власник дуже популярного італійського ресторану в Нью Джерсі під назвою Королева Маргарита, який спеціалізується на піці на деревному вугіллі, але так само він Неаполітанець! Всі ж знають що найкращу піцу готують в Неаполі, вірно?! Марчело хотів отримати експертну думку з нової лінії томатів Casa Rinaldi, які імпортуються в США. Паскуале пояснює що ж відрізняє звичайні помідори від чудових. Погляньте... до речі, чудова можливість підучити італійський!
- Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?Приготування Традиційного Бальзамічного Оцту з Модени проходить в три етапи: етап підготовки вивареного (увареного) мустьє; етап спиртової та оцтової ферментації, і процес дозрівання і старіння.Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?
- Як оливки стають оливковою олієюНа перший погляд оливкова олія це просто вичавлений "сік" оливок. Але насправді, щоб отримати олію високої якості, слід дотримуватися високих стандартів на всіх етапах. Докладніше в статті.Як оливки стають оливковою олією