Вибираючи продукти, ALIS постійно проводить ретельні перевірки, регулярну дегустацію, перевірку сенсорних якостей сировини, і віддає перевагу простоті у рецептах: мінімальний перелік інгредієнтів дозволяє насолодитися витоками справжнього продукту з його високою якістю і традиціями приготування, гаранитируя мінімально можливу наявність консервантів і добавок.
- Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?Приготування Традиційного Бальзамічного Оцту з Модени проходить в три етапи: етап підготовки вивареного (увареного) мустьє; етап спиртової та оцтової ферментації, і процес дозрівання і старіння.Як з'явився традиційний бальзамічний оцет Модени DOP?
- Як оливки стають оливковою олієюНа перший погляд оливкова олія це просто вичавлений "сік" оливок. Але насправді, щоб отримати олію високої якості, слід дотримуватися високих стандартів на всіх етапах. Докладніше в статті.Як оливки стають оливковою олією