Продавець Casa Rinaldi - з Італії до вашого столу розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
624 відгуків
Офіційний інтернет-магазин
+380 (66) 114-47-77
Іван
Кошик
Приготування справжньої італійської кави

Приготування справжньої італійської кави

В Італії з популярністю вина може тільки змагатися кави. У різних регіонах є особливі традиції його вживання. Ми ж у цій статті розповімо про класичному варіанті.

Для приготування смачної кави вам потрібно:

Інгредієнти:

Інструкція:

Еспресо представляє собою міцну каву густої консистенції. Він є базою для приготування таких напоїв як, наприклад, капучіно, латте, маккіато і так далі, які відрізняються між собою якістю і кількістю використовуваного молока.

Щоб приготувати базу для цих напоїв, справжню італійську каву, вам необхідно:

Розібрати гейзерную кавоварку на 3 складові частини.

Наповнити нижню частину до обода дуже холодною водою. Для отримання дійсно хорошої кави потрібно брати кришталево чисту воду, ідеальним варіантом можна назвати джерельну, але в міських умовах – пропущену через фільтр.
Заповнити другу складову кавоварки, спеціальний фільтр, меленою кавою і встановити його в нижню частину таким чином, щоб він виявився плаваючим на поверхні води.

Щільно з'єднати верхню частину кавоварки і, не закриваючи кришки, поставити всю конструкцію на слабкий вогонь.
У той час, поки ви чекаєте, коли закипающая вода зробить своє чарівництво з кавою і просочиться в верхню частину кавоварки у вигляді піни, підготуйте кавову чашку, поклавши в неї 3-4 чайних ложок цукру.

Коли у верхню частину кавоварки почне просочуватися перша піна, візьміть приготований кави еспрессо в обсязі 2-3 чайних ложок і покладіть в чашку з цукром. Швидко розмішайте, щоб отримати однорідну і пінисту масу карамельного кольору, якої повинно вистачити на три чашки напою.

1 чайну ложку отриманого карамельного крему покласти в окрему кавову чашку.
Залити в цю чашку кави еспрессо з кавоварки, перемішати, і ви отримаєте справжню італійську каву з карамельним кольором на поверхні.

Для отримання з еспресо макіато необхідно в кухоль зверху додати плямою гаряче молоко, для отримання латте потрібно додати 1/2 склянки молока, для капучино – 1 шар гарячого молока і 1 шар спіненого молока.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner