Продавець Casa Rinaldi - з Італії до вашого столу розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
636 відгуків
Офіційний інтернет-магазин
+380 (66) 114-47-77
Іван
Кошик
Хлібці "Панфогли" з запеченими баклажаном, томатами-черрі і копченим сиром.

Хлібці "Панфогли" з запеченими баклажаном, томатами-черрі і копченим сиром.

Інгредієнти:
· Панфолье Casa Rinaldi 100гр
· Баклажани 300гр
· Помідори черрі Casa Rinaldi 400г
· Копчений сир 200гр
· Сир Парміджано Реджано
· Свіжий базилік
· Оливкова олія Casa Rinaldi
· Сіль

Приготування:
1. Нарізати баклажани запекти їх в духовці.
2. На сковороді зубчик часнику обсмажити в оливковій олії, потім додати помідори черрі і баклажани, посолити і готувати 5 хвилин.
3. Нарізати копчений сир.
4. На деко покладіть лист панфолье, потім скибочку баклажана, помідори-чері і шматочок копченого сиру.
5. Повторіть з ще одним шаром Панфолье, баклажанами і помідорками черрі і копченим сиром. Потім ще один аналогічний шар. Після чого додайте щіпку тертого сиру Парміджано Реджано.
6. Готуйте в духовці при температурі 200°С протягом 5 хвилин.
7. Прикрасьте свіжими листям базиліка.

Готово!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner