Інгредієнти:
· Панфолье Casa Rinaldi 100гр
· Баклажани 300гр
· Помідори черрі Casa Rinaldi 400г
· Копчений сир 200гр
· Сир Парміджано Реджано
· Свіжий базилік
· Оливкова олія Casa Rinaldi
· Сіль
Приготування:
1. Нарізати баклажани запекти їх в духовці.
2. На сковороді зубчик часнику обсмажити в оливковій олії, потім додати помідори черрі і баклажани, посолити і готувати 5 хвилин.
3. Нарізати копчений сир.
4. На деко покладіть лист панфолье, потім скибочку баклажана, помідори-чері і шматочок копченого сиру.
5. Повторіть з ще одним шаром Панфолье, баклажанами і помідорками черрі і копченим сиром. Потім ще один аналогічний шар. Після чого додайте щіпку тертого сиру Парміджано Реджано.
6. Готуйте в духовці при температурі 200°С протягом 5 хвилин.
7. Прикрасьте свіжими листям базиліка.
Готово!
- СПАГЕТТІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ З БАЗИЛІКОМСвіженький рецепт: Спагетті з томатним соусом з базиліком!СПАГЕТТІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ З БАЗИЛІКОМ