Різотто по-Міланськи
На 4 персони вам знадобиться
• Рис Карнаролі Casa Rinaldi 400g
• Яловичий бульйон 1л
• Вершкове Масло-60г
• Сир Пармезан 50г
• Цибулю білий 60г
• Оливкова олія E. V. 5мл
• Сіль
• Шафран
Приготування:
Додайте в каструлю олію і порізану кубиками цибулю, нехай готуються на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорим, після чого додайте рис і готуйте 2 хвилини.
В іншій каструлі розігрійте яловичий бульйон і додайте туди рис, залиште варитися на 18 хв і додайте бульйон при необхідності.
Після чого додайте шафран і зніміть рис з вогню.
Тепер можна додавати вершкове масло і Пармезан активно помішуючи рис поки у вас не вийде відмінне "кремовий" різотто.
До речі, у нас є готове Різотто по-міланськи 😏
- СПАГЕТТІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ З БАЗИЛІКОМСвіженький рецепт: Спагетті з томатним соусом з базиліком!СПАГЕТТІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ З БАЗИЛІКОМ