Продавець Casa Rinaldi - з Італії до вашого столу розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
601 відгук
Офіційний інтернет-магазин
+380 (66) 114-47-77
Іван
Кошик
Як розрізають Пармезан

Як розрізають Пармезан

Є два основних варіанти. Першим користуються сироварні і ресторани, так як він передбачає наявності спеціального обладнання - машинки для натяжки волосіні. Ось як це робить шеф-кухар ресторану Orly:

Голова Пармезану оточується волосінню, після чого вона натягується і обережно розрізає голову.

Після чого можна колоти пармезан на порційні шматочки. І запам'ятайте, пармезан ніколи не ріжуть, а саме колять на шматочки.

 

Для другого способу вам знадобитися кілька спеціальних ножів для пармезану. Ось отичное відео, на якому все детально показано

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner