
Сир Пармезан D. O. P. 12-14 місяців витримки POGGIOLI
1 472 ₴/кг
1 104 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 4 кг
- Готово до відправки
- Тільки оптом
- Код: 2261379051262
Чудовий вишуканий твердий сир з коров'ячого молока, що володіє глибиною смаку та неперевершеністю аромату, які здатні задовольнити справжнього гурмана і подарувати будь-якої страви частинку сонячній Італії. Натуральний продукт відповідає суворим технологій і рецептур виробництва, володіє товарним знаком, що підтверджує його автентичність і регіон виробництва, а також має ідентифікацію кожної головки сиру. Парміджано-Реджано, з періодом дозрівання в 12-14 місяців, відрізняється особливою ніжністю, м'якістю, який лише трохи відтінятиме і підкреслить смак інших продуктів.
Смак: Сир Пармезан D. O. P. POGGIOLI має приємний ніжний солонуватий смак з багатими відтінками, легкої остринкой і горіхової ноткою. Чудову вишуканість доповнює правильна шорстка консистенція Parmigiano з крихкою структурою.
Аромат: Сир Parmigiano-Reggiano POGGIOLI, 12-14 місяців витримки, володіє багатством ароматів із пікантними, апетитними нотками, тими що створюються завдяки безлічі органічних сполук, властивих продукту.
Корисні властивості: Парміджано-Реджано POGGIOLI містить комплекс корисних для здоров'я організму речовин, тому володіє безліччю поживних властивостей. До складу натурального продукту входять: незамінний білок і амінокислоти, набір мінералів і вітамінів групи A, B, D, E. Сир легко й ефективно засвоюється в організмі, відмінно його насичуючи і заряджаючи енергією, тому його слід включати в щоденний раціон кожної людини, особливо спортсменам і людям дотримуються дієтичного і здорового харчування. Крім того, висока вмістом кальцію і фосфору, обумовлює його необхідне вживання дітям для зміцнення і розвитку кісткової системи.
Застосування: Пармезан D. O. P. POGGIOLI широко використовується не тільки в кухні Італії, його батьківщині, а практично у всьому світі. Він вживається в якості самостійного блюда, використовується як добавка до істинно італійським стравам (паст, піци і різотто), їм заправляють супи і додають в різні салати для додання пікантності та вишуканості смаку. В Італії традиційним вважається поєднання сиру Пармезан з бальзамічним оцтом. У регіоні Емілії-Романьї прийнято закінчувати трапезу, на перший погляд, досить незвичайним поєднанням Парміджано з волоськими горішками і грушею. Без цього інгредієнта неможливо приготування таких класичних соусів як песто і альфредо. Це досить універсальний продукт, який чудово поєднується практично з будь-якими продуктами, створюючи оригінальність і яскравість страви.
Регіон виробництва: Модена.
Щоб купити Сир Пармезан D. O. P. 12-14 місяців витримки POGGIOLI, досить просто зробити замовлення в нашому інтернет-магазині.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 1 104 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 4 кг