Сир Пармезан D. O. P. 24-х місяців витримки POGGIOLI
2 156 ₴/кг
1 617 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 4 кг
- Готово до відправки
- Тільки оптом
- Код: 2261379045841
Чудовий сорт твердого італійського сиру, виготовленого на основі бездоганного поєднання цілісного ранкового коров'ячого молока із знежиреним вечірнім. Продукт виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів з дотриманням усіх прийнятих технологій, в одному з відповідних регіонів для виробництва цього сиру Пармезан – Модені, про це свідчить відповідний товарний знак. Сир з періодом дозрівання 24 місяці вважається самим справжнім і ідеальним, він залишається досить м'яким, знаходячи свій особливий багатий смак і розсипчасту консистенцію з крихітними хрусткими кристаликами солі. Це безсумнівний Король сирів з аристократичними смакові якостіми, здатніми додати повноту і складність смаку в будь-яку страву.
Смак: Сир Пармезан POGGIOLI D. O. P. володіє складним солонуватим смаком з легкою гостротою і ніжними горіховими відтінками і пікантним присмаком. Вишуканість італійського смаку доповнено ідеальною, злегка пухкої, крихкою структурою.
Аромат: Сир Parmigiano Reggiano POGGIOLI, 24-х місяців витримки, відрізняються незабутнім букетом ароматом, які створюються безліччю органічних сполук, присутніх в продукті.
Корисні властивості: Парміджано Реджано є істинним натуральним продуктом, з багатим набором поживних властивостей. Цей легко засвоюваний сир насичений незамінними білками і амінокислотами, мінералами і вітамінами групи A, B, D і E. Пармезан рекомендується включати до складу багатьох дієт, в дитячий раціон, і харчування спортсменів. Не дарма, італійські мами годували цим видом сиру не одне покоління дітей, вважаючи його надзвичайно багатим кальцієм, необхідним для зубів і кісток.
Застосування: Пармезан D. O. P. POGGIOLI вживається в якості самостійного блюда, використовується як добавка до істинно італійським стравам: пасти, піци і різотто, їм заправляють супи і додають в різні салати для додання пікантності та вишуканості смаку. В Італії традиційним вважається поєднання сиру Пармезан з бальзамічним оцтом. У регіоні Емілії-Романьї прийнято закінчувати трапезу, на перший погляд, досить незвичайним поєднанням Парміджано з волоськими горішками і грушею. Без цього інгредієнта неможливо приготування таких класичних соусів як песто і альфредо. Це досить універсальний продукт, який чудово поєднується практично з будь-якими продуктами, створюючи оригінальні, яскраві страви.
Регіон виробництва: Модена.
Щоб купити Сир Пармезан D. O. P. 24-х місяців витримки POGGIOLI, досить просто зробити замовлення в нашому інтернет-магазині.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Тип молока | Коров'яче |
- Ціна: 1 617 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 4 кг