Прошутто ді Парма D. O. P. без кістки Casa Rinaldi (витримка 12 місяців) 8,410 кг
1 480 ₴
- Немає в наявності
- Код: 2571900085506-8410
Чудовий італійський делікатесний продукт, виготовлений з високоякісного свинячого окосту, натертого морською сіллю, шляхом сыровяления протягом 12 місяців. Найвідоміша різновид Прошутто, здатна подарувати неймовірні смакові відчуття, стати чудовою закускою до святкового столу і ідеальним доповненням до італійським винам. Давні традиції виробництва, любов до справи, контроль всіх стадій виготовлення, від дозрівання до випуску продукції, ідеально збалансований смак і аромат – все це робить Прошуттоди Парма висококласним цінним продуктом на світовому ринку.
Смак: Прошутто ді Парма без кістки Casa Rinaldi D. O. P. володіє унікальним, багатим і водночас м'яким смаком солонуватого сиров'яленого м'яса свині, вирощеної в приємному кліматі околиці Парми. Рожева шинка має тендітну, суховатую структуру з тонкими жировими прошарками.
Аромат: Пармська шинка від Casa Rinaldi без кістки, витримки 12 місяців, відрізняється неймовірно апетитною глибоким ароматом справжнього італійського м'ясного делікатесу.
Полезные свойства: Сыровяленый окорок Прошутто ди Парма Casa Rinaldi, благодаря технологии приготовления, не теряет большое количество питательных веществ. Ветчина совершенно полноценный продукт с точки зрения содержания белка и витаминов группы В. Кроме того, она имеет весьма богатый минеральный состав с необходимыми человеческому организму веществами, а также витамины А, Е и РР.
Применение: Прошутто ди Парма CasaRinaldi D.O.P. весьма насыщен и уникален, поэтому не нуждаются в дополнении множества продуктов, и в сложных рецептурах для раскрытия его вкуса. Его не нужно термически обрабатывать, поскольку он может стать жестким и сухим. Пармская ветчина является прекрасной закуской или изысканной, яркой добавкой к традиционным блюдам Италии. Классическая подача Прошутто заключается в сочетании этих бледно-розовых, неимоверно тонких ломтиков мяса с дыней или инжиром. Он может также выступать в качестве ингредиента к супам, пицце или пасте, но лишь добавленного в самом конце их приготовления.
Упаковка: Сиров'ялені м'ясні вироби від Casa Rinaldi поставляються у вакуумних упаковках, відмінно зберігають всі корисні і смакові характеристики продукту, захищаючи їх від проникнення і впливу сторонніх, зовнішніх факторів.
Регіон виробництва: Емілія-Романія.
Щоб купити Прошутто ді Парма D. O. P. без кістки Casa Rinaldi, досить просто зробити замовлення в нашому інтернет-магазині.
Основні | |
---|---|
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Тип | Шинки |
Фасовка | Шматок |
Ґатунок | Вищий |
Вид за способом обробки | Сиров'ялені |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Тип м'яса | Свинина |
Вага | 8.41 г |
- Ціна: 1 480 ₴