Макаронні вироби Фузіллоні 41 Преміум Casa Rinaldi 500г
175 ₴
105 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 290 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 8006165413572
Макаронні вироби Фузіллоні 41 Casa Rinaldi 500г - це великі спіральки, що розповсюджені в кухні по всій Італії. Це велика "версія" Фузиллі.
Siciliana — Fusilloni
Сицилійська кухня особлива. Протягом тритисячолітньої історії острова гастрономічні традиції збагачувалися не тільки за рахунок місцевих страв, але й рецептів численних завойовників і гостей.
Основними продуктами на сицилійському столі вважаються овочі, зелень і морепродукти (риба і молюски). Король столу сицилійців — баклажан. Саме цей овоч — в основі ароматного соусу Сициліана.
Інгредієнти на 2 порції:
Паста Fusilloni Casa Rinaldi — 180 г
Шматочки очищених томатів у власному соку Casa Rinaldi —200г
Цукіні — 50 г
Баклажани — 50 г
Червоний солодкий перець — 35 г
Жовтий солодкий перець — 35 г
Зелений базилік — 1,5 ст. л.
Сір Parmigiano Reggiano D. O. P. Casa Rinaldi — 100 г
Морська сіль дрібна Casa Rinaldi — за смаком
Цибуля ріпчаста — ½ шт.
Приготування:
1. Дрібно наріжте цибулю і спасеруйте зі їдальню ложкою оливкової олії на добре розігрітій сковороді.
2. Наріжте баклажани і болгарський перець невеликими шматочками та додайте до цибулі, обсмажте кілька хвилин, залийте все томатами, накрийте кришкою. Через 5-7 хвилин додайте нарізані кубиками цукіні, сіль і перець за смаком. Тушкуйте до готовності.
3. У цею годину відваріть пасту. Коли паста стані al dente, відкиньте її в сковороду з соусом і через хвилину розкладіть по тарілках. Окремо подайте натертий на дрібній тертці пармезан і подрібнений базилік
Варити: 12-13 хвилин
Зберігати: в прохолодному і сухому місці
Країна походження: Італія
Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.
Поживна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 г, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г, з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 г.
Чому обирають Фузіллоні 41 Casa Rinaldi:
- борошно з твердих сортів пшениці;
- бронзова матриця, що використана при виготовленні пасти, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
- відмінно вбирає як рідкі вершкові соуси, так і густі томатні.
Про виробника
Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу
Основні | |
---|---|
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Вага | 0.5 кг |
Основа | Пшенична |
Склад | вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ |
Тип | Спіральки (Фузіллі) |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 105 ₴