Продавець Casa Rinaldi - з Італії до вашого столу розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
621 відгук
Офіційний інтернет-магазин
+380 (66) 114-47-77
Іван
Кошик

Макаронні вироби Трофьє 04 Преміум Casa Rinaldi 500г

175 

105 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 390 грн

+380 (66) 114-47-77
Іван
Макаронні вироби Трофьє 04 Преміум Casa Rinaldi 500г
Готово до відправкиМакаронні вироби Трофьє 04 Преміум Casa Rinaldi 500г
175 105 
+380 (66) 114-47-77
Іван
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 8006165413459
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Макаронні вироби Трофьє 04 Casa Rinaldi 500г - це характерна паста регіону Лігурія у формі веретена розміром 3-4 див.

 

Genovese — Trofie

 

Знаменитий соус песто Дженовезе з'єднання явився завдяки ченцеві, що живий у монастірі Сан-Базіліо. Він збирав у горах ароматну траву basilium, названу на честь святого Василя. Перетерши її в ступці з іншими компонентами, принесеними паломниками, подвижник отримав перший соус песто. Протягом XIX століття рецепт страви практично не змінювався і був вельми популярними. Лігурійські мореплавці прославили песто Дженовезе на весь світ. У наш годину соус використовують для ароматизації перших і других страв та різних видів пасти. Насамперед знаменитої пасти Троф'є (Trofie), типової для Лігурії.

 

Інгредієнти на 2 порції:

Паста Trofie Casa Rinaldi — 200 г

Базилік — 100 г

Оливкова олія Extra Vergine Casa Rinaldi — 130 мл

Кедрові горіхи — 10 г

Сір Parmigiano Reggiano D. O. P. Casa Rinaldi — 25 г

Сир Пекоріно (Ресогіпо) Casa Rinaldi — 15 г

Часник — за смаком

 

Приготування:

1. Базилік візьміть найсвіжіший, ще не перерослий, а зовсім молодий. Вам знадобиться тільки листя, всі бадилля рішуче обрубіть (його можна кинути в томатний соус). Базилік не можна мити. Дикість, альо так велять італійці. Максимум з дозволеного — це протерти вологим рушником.

2. Зелень покладіть у ступу разом з кедровими горішками. Рецепти різняться, іноді фігурують горішки з пінії (італійської сосни). Ступа в ідеалі повинна бути зі слонової кістки, може бути і мармурова.

3. Розітріть базилік з горішками, додайте в рівних порціях натертий пармезан і пекоріно. Перемішуйте виделкою, доливаючи оливкову олію. Можна додати трохи натертого часнику. Сіль не потрібна — достатня буде пекоріно. Siri можна додавати на останньому етапі.

4. Зваріть пасту до стану al dente, відкиньте на друшляк і подавайте з соусом.

 

Варити: 12-13 хвилин

Зберігати: в прохолодному і сухому місці

Країна походження: Італія

Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.

Поживна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 г, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г, з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 г.

 

 

Чому обирають Трофьє 04 Casa Rinaldi:

  • борошно з твердих сортів пшениці;
  • бронзова матриця, що використана при виготовленні пасти, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
  • найчастіше подається з соусом песто, іноді з квасолею та картоплею.

Про виробника

Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу!

Основні
ВиробникCasa Rinaldi
Країна виробникІталія
Вага0.5 кг
ОсноваПшенична
Складвода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ
ТипСпіральки (Фузіллі)
УпаковкаПоліетиленовий пакет
  • Ціна: 105 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner