Макаронні вироби Конкильони 97 Преміум Casa Rinaldi 500г
175 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 290 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 8006165413596
Макаронні вироби Конкильони 97 Casa Rinaldi 500г - це одна з найвідоміших паст Італії паста у формі великих ракушок.
Boscaiola Conchiglioni
У перекладі з італійської назва цієї пасти означає «раковина молюска». Незважаючи на те, що італійській кухні властива регіональність, Conchiglioni із задоволенням їдять по всій країні. Ці великі черепашки з тіста в основному використовують для приготування м ясних страв під соусом бешамель, але також популярний інший рецепт — з рікотою і шпинатом.
Інгредієнти на 2 порції:
Паста Conchiglioni Casa Rinaldi — 200 г
Печериці свіжі — 100 г
Куряче філе — 100 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Вершкове масло — 10 г
Сір Parmigiano Reggiano D. O. P Casa Rinaldi — 50 г
Молоко — 2 склянки
Пшеничне борошно — 2 ст. л.
Приготування:
1. Куряче філе наріжте маленькими кубиками.
2. Гриби вимийте, обсушіть і також наріжте кубиками.
3. Цибулю очистіть і дрібно покришіть. Потім обсмажте її в оливковій олії на розігрітій сковороді.
4. Додайте курку і смажте, періодично помішуючи. До курки покладіть гриби і обсмажуйте далі, помішуючи.
5. Вимкніть вогонь, додайте зелень, сіль, перець. Перемішайте. Охолодіть.
6. У великій каструлі відваріть Conchiglioni до стану al dente. Потім відкиньте і перемішайте з невеликою кількістю рослинної олії, щоб паста не склеїлась.
7. Щоб приготувати соус бешамель, підігрійте в каструлі молоко. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте борошно і добре розмішайте.
8. Поступово вливайте молоко, інтенсивно розмішуючи соус. Доведіть до кипіння, помішуючи до загуснення. Посоліть і поперчіть.
9. Вимкніть вогонь і покладіть в соус шматочки вершкового масла.
10. Нафаршируйте Conchiglioni начинкою, викладіть у змащену маслом форму для запікання.
11. Залийте соусом бешамель. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
12. Пасту посипте тертим сіром і поставте в духовку ще на 5-7 хвилин.
Варити: 12-13 хвилин
Зберігати: в прохолодному і сухому місці
Країна походження: Італія
Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.
Поживна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 м, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г, з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 р.
Чому обирають Конкильони 97 Casa Rinaldi:
- борошно з твердих сортів пшениці;
- бронзова матриця, що використана при виготовленні пасти, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
- ідеально для фарширування не тільки м ясом, але й овочами і фруктами.
Про виробника
Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу!
Основні | |
---|---|
Виробник | Casa Rinaldi |
Країна виробник | Італія |
Вага | 0.5 кг |
Основа | Пшенична |
Склад | вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ |
Тип | Черепашки |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 175 ₴