Продавець Casa Rinaldi - з Італії до вашого столу розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
621 відгук
Офіційний інтернет-магазин
+380 (66) 114-47-77
Іван
Кошик
ОРИГИНАЛ

Макаронні вироби Конкильони 97 Преміум Casa Rinaldi 500г

175 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 390 грн

+380 (66) 114-47-77
Іван
Макаронні вироби Конкильони 97 Преміум Casa Rinaldi 500г
Готово до відправкиМакаронні вироби Конкильони 97 Преміум Casa Rinaldi 500г
175 
+380 (66) 114-47-77
Іван
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 8006165413596
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Макаронні вироби Конкильони 97 Casa Rinaldi 500г - це одна з найвідоміших паст Італії паста у формі великих ракушок.

 

Boscaiola Conchiglioni

 

У перекладі з італійської назва цієї пасти означає «раковина молюска». Незважаючи на те, що італійській кухні властива регіональність, Conchiglioni із задоволенням їдять по всій країні. Ці великі черепашки з тіста в основному використовують для приготування м ясних страв під соусом бешамель, але також популярний інший рецепт — з рікотою і шпинатом.

 

Інгредієнти на 2 порції:

Паста Conchiglioni Casa Rinaldi — 200 г

Печериці свіжі — 100 г

Куряче філе — 100 г

Цибуля ріпчаста — 1 шт.

Вершкове масло — 10 г

Сір Parmigiano Reggiano D. O. P Casa Rinaldi — 50 г

Молоко — 2 склянки

Пшеничне борошно — 2 ст. л.

 

Приготування:

1. Куряче філе наріжте маленькими кубиками.

2. Гриби вимийте, обсушіть і також наріжте кубиками.

3. Цибулю очистіть і дрібно покришіть. Потім обсмажте її в оливковій олії на розігрітій сковороді.

4. Додайте курку і смажте, періодично помішуючи. До курки покладіть гриби і обсмажуйте далі, помішуючи.

5. Вимкніть вогонь, додайте зелень, сіль, перець. Перемішайте. Охолодіть.

6. У великій каструлі відваріть Conchiglioni до стану al dente. Потім відкиньте і перемішайте з невеликою кількістю рослинної олії, щоб паста не склеїлась.

7. Щоб приготувати соус бешамель, підігрійте в каструлі молоко. На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте борошно і добре розмішайте.

8. Поступово вливайте молоко, інтенсивно розмішуючи соус. Доведіть до кипіння, помішуючи до загуснення. Посоліть і поперчіть.

9. Вимкніть вогонь і покладіть в соус шматочки вершкового масла.

10. Нафаршируйте Conchiglioni начинкою, викладіть у змащену маслом форму для запікання.

11. Залийте соусом бешамель. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.

12. Пасту посипте тертим сіром і поставте в духовку ще на 5-7 хвилин.

 

Варити: 12-13 хвилин

Зберігати: в прохолодному і сухому місці

Країна походження: Італія

Склад (інгредієнти): вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ. Може містити сліди СОЇ та молюсків.

Поживна цінність на 100 г: калорійність 1494 кДж / 352 ккал, жири 1,6 м, з них насичені 0,4 г, вуглеводи 73 г, з них цукри 2,1 г, білки 14 г, сіль 0,01 р.

 

 

Чому обирають Конкильони 97 Casa Rinaldi:

  • борошно з твердих сортів пшениці;
  • бронзова матриця, що використана при виготовленні пасти, надає пасті шорохувату поверхню, щоб краще вбирати соуси;
  • ідеально для фарширування не тільки м ясом, але й овочами і фруктами.

Про виробника

Компанія Casa Rinaldi з 1979 року успішно поєднує традиції та інновації у виробництві італійських продуктів. Сьогодні Casa Rinaldi можна зустріти в будинках та ресторанах 110 країн світу!

Основні
ВиробникCasa Rinaldi
Країна виробникІталія
Вага0.5 кг
ОсноваПшенична
Складвода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ
ТипЧерепашки
УпаковкаПоліетиленовий пакет
  • Ціна: 175 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner