Основа для Пінци по авторському рецепту Шеф-повара Джанні ді Лелла
Джанні ді Лелла – дворазовий чемпіон світу та постійний призер чемпіонатів з приготування піци.
Джанні виріс в сім’ї неаполітанського шеф-повара Джованні Ді Лелла та вчився у всесвітнього майстра в галузі традиційної піци Антоніно Еспозіто. Є членом Італійської федерації поварів та власником і шеф-поваром піцерії La Bufala у Маранелло, Італія.
Тісто відрізняється унікальним складом і способом приготування. В основі суміш з трьох видів борошна, особливих дріжджів та велика кількість води. Період дозрівання тіста триває 72 години, завдяки чому воно стає не тільки пухким, а й набагато більш легшим, ніж тісто для класичної піци.
Розмір 30 х 20 см
Виріб хлібопекарський попередньо випечений. Інгредієнти: борошно ПШЕНИЧНЕ м'яке типу “0”, вода, крупа з твердих сортів ПШЕНИЦІ, олія оливкова екстра верджин, сіль, дріжджі, борошно ПШЕНИЧНЕ з пророщеного зерна (солод), дріжджі натуральні (борошно ПШЕНИЧНЕ м'яке, вода), консервант: сорбінова кислота. Може містити залишки СОЇ та МОЛОКА.
Зберігати при температурі +4°C. Після відкриття упаковки вжити протягом 2-3 днів.
Спосіб використання. Випікати 4-5 хвилин в попередньо розігрітій до 180°C -200°C вентильованій духовці. Інгредієнти на власний розсуд викласти на основу до або після її приготування.
Поживна цінність на 100 g (г) – енергетична цінність 904 kJ (кДж) / 214 kcal (ккал) - жири 2,7 g (г) - з них насичені 0,4 g (г) - вуглеводи 40 g (г) - з них цукри 1 g (г) - білки 6,5 g (г) - сіль 1,62 g (г)